DAMAN

Uw Ramen & Deuren Specialist

DAMAN NV

Over ons bedrijf

Wilt u uw ramen en/of deuren laten vervangen? Dan zit u hier goed! Bij ons kunt u kiezen tussen kunststof, aluminium of houten ramen en/of deuren.

De aanschaf van nieuwe ramen en/of deuren is een mooie gelegenheid om uw huis beter te isoleren door voor dubbel of driedubbel glas te kiezen: op die manier draagt u uw steentje bij tot het bewaren van het milieu en bovendien bespaart u op energiekosten.

Voor een goede indicatie van de kosten voor uw nieuwe ramen en/of deuren, is het van belang dat we zoveel mogelijk informatie hebben. Denk daarbij ook aan het beslag; dit is naargelang uw keuze blind of zichtbaar.

Onze missie:

Het creëren, ontwikkelen en aanbieden van totaaloplossingen.

Wie zijn we

Experts in Ramen & Deur diensten sinds 1990

De zorg voor onze klant inspireert ons elke dag opnieuw en staat centraal bij alles wat we doen. Ons doel is het creëren, ontwikkelen en aanbieden van totaaloplossingen. Alle andere activiteiten ondersteunen mee deze hoofdactiviteiten.  Dit is en blijft na bijna 35 jaar nog steeds onze voornaamste bestaansreden.

0

+

Professional Team
0

+

Jaren aan het werk
DAMAN NV

Onze Missie:

We helpen onze medewerkers om zich tijdens hun loopbaan te ontplooien. Dankzij hun kennis, ervaring en motivatie zijn we ervan overtuigd dat we tot de toonaangevers in de bouwsector kunnen blijven behoren.

Het is eveneens onze missie om verder te groeien en te ontwikkelen als een vooraanstaand fabrikant in de markt van ramen en deuren. We streven ernaar om een bevoorrechte partner te zijn bij onze bestaande klanten en een revelatie voor onze prospecten.

Onze strategie is om producten te leveren die voldoen aan KIWA-standaarden alsook aan klant specifieke vereisten, aan een competitieve prijs die tegemoetkomt aan hun verwachtingen en die het bedrijf in staat stelt verder te groeien. Hierbij vormen flexibiliteit en kwaliteit de twee belangrijkste kritische succes factoren.

Wenst u ook een project op maat ?

Aarzel niet om met ons contact op te nemen via mail of telefoon: