1. Uw interesse

1 uw interesseU hebt interesse in de mogelijkheden van kunststof, aluminium of hout, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag vrijblijvend over deze mogelijkheden.  Dit kan zowel bij ons als bij u thuis. En daarbij hoeft u niet alleen te denken aan ramen en deuren, maar uitgebreid ook aan o.a. kleur, glas, vliegenramen en zonnewering.

 

2. Afspraak

2 afspraakU maakt een telefonische afspraak of u vult het contactformulier in via de website (link onmiddellijk te maken naar contactformulier).
Indien u een bezoek brengt aan onze toonzaal, krijgt u een klare kijk op de verschillende materialen, kleuren en stijlen.
Voor een nieuwbouw hebt u het plan mee en/of het lastenboek.
Indien het een renovatie betreft, brengen wij eveneens een bezoek bij u thuis om de situatie te bekijken.

 

3. Offerte

3 offerteNa de nodige (voorlopige) opmetingen bij u thuis of op plan, leveren wij u een vrijblijvende en gedetailleerde offerte af.  Vanzelfsprekend staat het u vrij om de nodige aanpassingen te doen.  Deze offertes worden voorzien van heldere raam- en deurtekeningen en een duidelijke omschrijving van hetgeen u wordt aangeboden. In begrijpelijke taal en zonder poespas, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

 

 

4. Bevestiging & opmeting

4 opmetingWanneer ons aanbod u aanstaat, volgt de bevestiging. Na uw akkoord, doen wij een definitieve opmeting en wordt uw bestelling in productie gebracht in onze eigen productiehal. Doordat wij zelf produceren zijn we in staat flexibel in te spelen op uw wensen en staan we zelf garant voor de kwaliteit.  Deze kwaliteit is conform de KIWA-normen.

 

5. Productie en montage

5 productieDoordat wij zelf produceren zijn we in staat flexibel in te spelen op uw wensen en staan we zelf garant voor de kwaliteit.  Deze kwaliteit is conform de KIWA-normen.
Op het moment dat uw bouwelementen –in de meeste gevallen is dit inclusief glas- gereed zijn, worden deze door onze ervaren monteurs bij u geplaatst. Afhankelijk van uw opdracht, verzorgen zij ook voor u de binnenafwerking of plaatsen zij vensterbanken, screens, vliegenramen of rolluiken en dit volgens de KIWA-normen.

 

6. Oplevering & garantie

 6 opleveringNadat onze medewerkers hun werk hebben gedaan, wordt alles opgeleverd. Samen met u overlopen we de gedane werkzaamheden en controleren we deze op de geleverde kwaliteit.
Op de kunststof en aluminium profielen geven wij 10 jaar garantie (wat met hout?) U ontvangt van ons een garantiecertificaat waarin onze garantiebepalingen helder uiteen worden gezet. Zo weet u te allen tijde waarop u recht heeft.
Na de betaling van uw laatste factuur, ontvangt u alle attesten en documenten om je bouw- en renovatiepremies aan te vragen.  Heeft u nog vragen of opmerkingen over uw ramen en/of deuren, dan horen wij dit graag!